İstanbul Ankara Nakliyat

İstanbul Ankara Nakliyat

Evinizi ya da ofisinizi taşımak İstanbul Ankara Nakliyat ile artık çok kolay. Yüzlerce kilometre yol kat etsek de tüm eşyalarınızı en kaliteli hizmet ile taşıyoruz. Ayrıca aynı gün içinde teslimat garantisi veriyoruz. Şehirler arası ev ya da ofis taşıma ihtiyacınız doğduğunda güzergahınız İstanbul – Ankara ise ilk yapmanız gereken Zen Nakliyat’ı arayarak taşınma işleminize dair gerekli bilgileri paylaşmak ve fiyat teklifi istemektir.

Şehirlerarası Nakliyat

Şehirler arası nakliyat fiyat teklifi sizin için de uygunsa belirlediğiniz tarih ve saatte nakliye araçlarımız ve ekibimiz adresinize gelerek eşyalarınızı taşıma işlemi için hazırlar. Öncelikle küçük ve kişisel eşyalarınızın sizin tarafınızdan paketlenmiş ve taşıma işlemine hazırlanmış olması gerekmektedir.Geriye kalan büyük eşyalarınızı ve montaj işlemi gerektiren eşyalarınızın tamamını kendi alanında profesyonel ekibimiz paketleyerek taşıma işlemi için hazırlar.

İstanbul Ankara Nakliyat Hasara Karşı Güvence

Eşyalarınız görebilecekleri zararı minimuma indirmek için özel malzemeler ile paketlenir. Ayrıca eşyalarınız oluşabilecek herhangi bir hasara karşı garantili olarak taşınır. Eski adresinizden alınan eşyalarınız özenle yeni adresinize 1 günde götürülür ve yine montaj gerektiren eşyalarınızın kurulumu yapılarak kullanıma hazır hale getirilir.

Ayrıca belirtmek isteriz ki asansörlü taşıma işlemi istiyorsanız bunu mutlaka İstanbul Ankara nakliyat fiyatları için fiyat teklifi isterken bize belirtmelisiniz çünkü asansörlü taşıma işleminin fiyatlandırması farklı olmaktadır. Sonradan fiyat farklılıkları ile karşılaşmamak için fiyat teklifi öncesinde taleplerinizi tam olarak bilmemiz gerekmektedir.

İstanbul – Ankara Evden Eve Nakliyat İçin Bilmeniz Gerekenler

İstanbul Ankara Nakliye ihtiyacınız olduğu zaman Zen Nakliyat’tan teklif isteme sürecinde firmamıza iletmeniz gereken bazı önemli bilgiler bulunmaktadır. Yazımızın bu kısmında sizinle bilmeniz gereken bu bilgileri paylaşacağız ki taşıma işlemi sırasında ya da sonrasında beklenmedik sorunlar ile karşılaşmayın.

İstanbul Ankara nakliyat firmalarından fiyat teklifi talep etmeden önce eşyalarınızın nereden nereye taşınacağına dair açık adres bilgilerini mutlaka bizimle paylaşmalısınız.Bunun yanında eski ve yeni adreslerinizde eşyalarınız kaçıncı kattan alınacak ve kaçıncı kata teslim edilecek, binanızda asansör var mı, nakliye aracı binanızın giriş kapısına hangi mesafede yanaşabilir ve eşyalarınızın boyutları nelerdir ve kullanım durumları kaç seneliktir gibi bilgileri de bizimle paylaşmanız gerekmektedir.

Tıkla Ara